Keresés az oldalon:
Nyitólap » Szolgáltatások

Szaktanácsadás


Számunkra fontos hogy ügyfeleink, termékeink szerelési módját, sorrendjét megfelelő módon áttudják tekinteni, s ezáltal saját tervezési folyamatokba betudják illeszteni azokat. A sorrendiség nagyon fontos azoknál a termékeknél amelyek beszerelése szorosan kapcsolódik a házépítés vagy házfelújítás technológiai orrendjéhez.

Például:

  • vakolható tokú redőny
  • elektromos redőny
  • redőnyelőkészítéssel ellátott, műanyag nyílászáró
  • beltéri ajtók küszöbkialakítása, burkolása

Cégünknél felvilágosítást kapnak ügyfeleink akár helyszínen, akár telefonon a szerelés, kivitelelezés közben előforduló problémákról, s azok lehetséges kiküszöböléséről is.

Helyszíni felmérés


Termékeink helyszíni felmérését az árkalkuláció, illetve a gyártási méretek pontos meghatározása teszi fontossá.

A felmérés során pontosításra kerűl a termék típusa, színe, szerelési módja a gyártási illetve a szerelési határidő.

Tervezés, kivitelezés


A helyszíni felméréshez szorosan kapcsolódó fázis a tervezés, kivitelezés. Ügyfeleink igényeit, elképzeléseit megismerve megbeszéljük, hogy számukra melyik termékünk lenne a leg optimálísabb. Itt figyelembe kell venni a termékek tulajdonságait, működési elvüket, praktikumukat, célszerűségüket.

A pontosítások után legyártjuk a kért termékeket a megrendelőben szereplő határidőn belűl, s telefonon értesítjük ügyfeleinket. Ekkor beszéljük meg a szerelés, kivitelezés, pontos időpontját. A munka elvégzése, átvétele után történik a számla kiegyenlítése, fizetése.

Meglévő redőnyök felújítása, javítása


Cégünk foglalkozik régi redőnyök, reluxák szalagfüggönyök, napellenzők javításával, karbantartásával, felújításával. Közületek, magánszemélyek részére egyaránt.

Nem biztos, hogy egy régebbi redőny helyett újat kell készíteni, ha még viszonylag jó állapotú, és javítható. Ezzel pénzt lehet megtakarítani. Viszont egy új műanyag nyílászáró csere esetében érdemes redőnyből is újat készítettni, mert a régi kopott redőny esztétikailag tönkreteszi az új ablakot.